Pc Club

Wie kan ik hier over contacteren: Etienne Van Criekinge

Wat mag ik verwachten ?

 

Voor de lesrooster druk hier.

Deze agenda is wel juist in zake de data maar er kunnen uiteraard wijzigingen komen qua inhoud naargelang de lessen vorderen of niet. Het is zelfs mogelijk dat een ander onderwerp gevraagd wordt welke we dan ook behandelen.

Ook vragen mogen er steeds doorgestuurd worden en worden tijdens de lessen beantwoord indien deze voor iedereen gelden of individueel indien het specifieke vragen zijn over uw thuisgebruik van de pc. Richt ze naar frank.de.kinder@telenet.be.

Wie interesse heeft kan steeds inschrijven of contact opnemen bij de verantwoordelijke.

 

Waar gaat dit door ?

  • De Pc club gaat door in het Dienstencentrum De Meersenier, Sint Nicolaasplaats 7/8 Antwerpen.. Plannetje nodig om dit adres te vinden ? Klik hier.

Wanneer ?

  • In principe veertiendaags op de vrijdag, maar wijzigingen in dit schema zijn mogelijk omwille van andere kringactiviteiten. Best is dus de Agenda te raadplegen.
  • Er is een sessie 's morgens van 9.30 uur tot 12.00 uur en een sessie 's namiddags van 14.00 uur to 16.30 uur.Hou er wel rekening mee dat we slechts over een beperkt aantal PC's beschikken en de plaatsen derhalve beperkt zijn. Tenzij je zelf je laptop meebrengt, want we hebben wel voldoende plaats in de Boerentoren..

 

 

Antw

  ©fdk copyright 2014 | feedback