Pc Club

Wie kan ik hier over contacteren: Etienne Van Criekinge

Wat mag ik verwachten ?

Voor de lesrooster druk hier.

Deze agenda is juist wat betreft de data maar er kunnen uiteraard wijzigingen komen aan de inhoud naargelang de lessen vorderen of niet.

Het is zelfs mogelijk dat een ander onderwerp gevraagd wordt dat we dan ook ertussen gaan behandelen.

Vragen mogen steeds worden doorgestuurd of meegebracht en worden tijdens de lessen zo mogelijk beantwoord indien deze voor iedereen gelden of anders individueel.

Indien het specifieke vragen zijn over uw thuisgebruik van de pc, richt ze dan rechtstreeks naar frank.de.kinder@telenet.be .

In de lesrooster vind je nu maandelijks enkele dinsdagen vermeld. Op vraag van het dienstencentrum houdt Frank op die dagen een digitaal 3-uurtje in de Meersenier. Iedereen mag dan tussen 11:00 en 14:00 even langskomen met een digitaal probleem. Frank tracht je dan een oplossing aan te reiken. Die dinsdagen zijn toegankelijk voor alle leden en niet-leden.

Wie interesse heeft voor de PC Club kan steeds inschrijven of contact opnemen bij de verantwoordelijke.

Wat praktische info vind je door hier te klikken.

Waar gaat dit door ?

  • De Pc club gaat door in het Dienstencentrum De Meersenier, Sint Nicolaasplaats 7/8 Antwerpen..
  • Plannetje nodig om dit adres te vinden ? Klik hier.

Wanneer ?

  • In principe veertiendaags op de vrijdag, maar wijzigingen in dit schema zijn mogelijk omwille van andere kringactiviteiten. Best is dus de Agenda te raadplegen.
  • Er is een ochtendsessie van 9.30 uur tot 12.00 uur en een namiddagsessie van 14.00 uur to 16.30 uur.Hou er wel rekening mee dat we slechts over een beperkt aantal PC's beschikken en de plaatsen derhalve beperkt zijn.

 

 

Antw

  ©fdk copyright 2014 | feedback