logo

 

 

 

Beleggingsclub

Wie kan ik hier over contacteren: Johan De Bruecker .

Waar en wanneer gaat dit door ?

Omdat we de maandelijkse sessies samen met Kring Brussel organiseren worden deze via Microsoft Teams opgezet. In principe maandelijks (behalve juli en augustus) telkens een maandag om 14:00. Er worden per jaar ook twee fysieke samenkomsten gepland en dit voor elke kring apart.. Verwittig Johan De Bruecker ( info@kbcpagant.be ) van je interesse in deze club en hij zal je dan tijdig de link naar de sessie overmaken.

Hierbij overzicht van de sessies beleggingsclub najaar 2022. Het is afwisselend online en fysiek.

Maandag 12 september 2022 14 uur ONLINE sessie met Liesbeth VAN ROMPAY, Sectoranalist KBC Healthcare

Dinsdag 25 oktober 2022 10 uur De Meersenier. Fysieke sessie met Luc De Koning (KBC). Successieplanning. Sinds vorige sessie is er heel wat gewijzigd. Luc zal ons wegwijs maken.

Maandag 7 november 2022 14 uur. ONLINE sessie met Gwen Busseniers. Gwenn is oprichtster van de cryptoschool, en zal ons inwijden in de wereld van de cryptomunten.

Vrijdag 2 december 2022 10 uur De Meersenier. Fysieke sessie. Lezing door dhr Johan LEMA, CEO KBC Asset Management: hoe beleggen in turbulente tijden.

Noteer deze data reeds in jullie agenda !

Een paar dagen voor de sessie wordt nog eens reminder verzonden. In het geval van een online sessie: met link naar TEAMS.

 

 

 

 

 

Antw

  ©fdk copyright 2014 | feedback