logo

 

Cera Ambassadeur

samen investeren in welvaart en welzijn

cera

 

Wist je dat onze kring een partnership aanging met Cera? We hebben daar een hele goede reden voor. Misschien ben je trouwe fan van de talrijke ledenvoordelen en kortingen die Cera als coöperatieve vennootschap kan aanbieden, maar er is veel meer.

Eerst en vooral is Cera een kernaandeelhouder van KBC Groep. Zo creëert Cera kansen voor directe en indirecte werkgelegenheid voor 38.000 mensen.

Maar Cera steunt ook heel wat projecten die maatschappelijk relevant zijn en die bijdragen tot één van hun drie ambities :

- een solidaire, respectvolle samenleving zonder drempels

- warme en zorgzame buurten voor iedereen

- sterke en breed gedragen coöperaties

Door hier te klikken kan je bekijken welke projecten bij jou in de buurt vanuit Cera financiële steun ontvingen.

Misschien ben je wel zelf actief in een organisatie die een financiële ruggesteun kan gebruiken. Op de website van Cera lees je alles over de voorwaarden en de aanvraagprocedure.

Om op de hoogte te blijven van alles wat Cera te bieden heeft, kan je je ook inschrijven op de Cera-nieuwsbrief.

Voor een overzicht van de Cera-webinars en opleidingen die eraan komen, kan je hier terecht. Aan de meeste hiervan kunnen zowel vennoten als niet-vennoten deelnemen.

Per seniorenkring werden zogenaamde "Cera Ambassadeurs" aangeduid om de relatie tussen Cera en de kring in gode banen te leiden. Voor onze kring is Patrick Vekemans, bestuurslid.

cera

 

Antw

  ©fdk copyright 2014 | feedback