Pc Club

Wie kan ik hier over contacteren: Etienne Van Criekinge

We wachten nog op de vaccinatie en op de bevrijding. Inmiddels blijft de Pc-club in het verzet en zolang onze computers niet worden besmet, werken we met veel enthousiasme verder. 

Door de virtuele lessen met Zoom blijft onze club vruchtbaar. Sinds september 2020 hebben we ervaring opgedaan met onze onlineversie.
Deze bijeenkomsten waren plezant en leerrijk.

Dat er een vaccins zijn, stemt ons hoopvol. We wachten nog op de intensifiëring ervan. Pas daarna kunnen we hopelijk in het najaar terug naar De Meerseneir. We zijn wel blij dat onze bijeenkomsten visueel blijven doorgaan via onze virtuele “Zoom meeting”. We hopen op jullie begrip en zien optimistisch uit om de klassikale lessen in het najaar van 2021 te mogen hervatten.

Word, de cursus Fotoboek maken en omgaan met Power Point zijn achter de rug.
We starten op 12/03/21 met de vernieuwde cursus Audacity. Dit is een prachtig en gratis audiobewerkingsprogramma waarin we gaan spelen met geluid. Zoals gewoonlijk stelt Frank een cursus samen en zal hij oefeningen doorsturen aan de geïnteresseerde leden.

Op volgende vrijdagen voorzien we via Zoom een bijeenkomst, die start om 11:00 u.  Om 10.50 uur nodigt Frank je uit voor deelname. In die sessies bespreekt hij de lessen zoals hij dat gewoon was in De Meersenier.

Doe eens mee om te ervaren hoe vlot dit kan.

Data: 2021

januari                15 en 29        PowerPoint
Februari:            12 en 26        PowerPoint
Maart                  12 en 26        Audacity
April                   09 en 23        Audacity
Mei                      07 en 28        Audacity
Juni                     11 en 25        Audacity
September          24                   nog te bepalen
Oktober              08, 15 en 29
November          12 en 26
December           10 en 17

We zien uit naar de lessen die we na de cursus Audacity kunnen geven; we zijn vragende partij om te weten welke programma’s jullie interesseren. Als er een brede basis voor is, zullen we graag erop inspelen.

Uiteraard blijven wij de situatie nauwlettend volgen
We zijn er zeker van dat je het goed zal blijven doen tijdens deze overbrugging.

Vragen mogen steeds worden doorgestuurd en worden tijdens de lessen zo mogelijk beantwoord indien deze voor iedereen gelden of anders individueel. Of alternatief in deze Coronatijden : de PC club heeft ook een facebookpagina waarop je je kan aanmelden en je probleem melden.

Indien het specifieke vragen zijn over uw thuisgebruik van de pc, richt ze dan rechtstreeks naar frank.de.kinder@telenet.be .

Wie interesse heeft voor de PC Club kan steeds inschrijven of contact opnemen bij de verantwoordelijke.

Wat praktische info vind je door hier te klikken.

Wanneer ?

  • In principe veertiendaags op de vrijdag, maar wijzigingen in dit schema zijn mogelijk omwille van andere kringactiviteiten. Best is dus de Agenda te raadplegen.

 

Antw

  ©fdk copyright 2014 | feedback