Algemeen nieuws

Bij sommige activiteiten zoals culturele bezoeken, uitstappen, edm. worden we dikwijls geconfronteerd met een (te) grote belangstelling om deel te nemen vs een beperkte capaciteit aan plaatsen. We doen uiteraard ons uiterste best om iedereen een gelijke kans te geven. Zo trachten we de uitnodigingen op hetzelfde ogenblik bij alle leden te bezorgen. Doch ingevolge de verschillende manier van verzenden (e-mail of Pagadder) en de verschillende wijzen van inschrijving/betaling (self-banking of manueel, langs dezelfde bank of via een andere, enz.) kunnen we deze gelijke kans helaas niet garanderen. 

Daarom zal voor elke activiteit, waar we een overboeking vrezen, volgende regeling gelden : op de uitnodiging zal een startdatum voor de inschrijving/betaling worden vermeld. De periode tussen de datum van verzending en de startdatum voor de betaling zal ongeveer 8 dagen bedragen zodat iedereen rustig de tijd heeft om te beslissen om al dan niet deel te nemen.

De volgorde van vermelding van de overschrijvingen op onze rekening bepaalt de rangorde van de inschrijvingen. Betalingen die ons vóór de aangegeven (start)datum bereiken, zullen worden beschouwd als zijnde toegekomen 2 dagen nà de startdatum.

Wij hopen alzo ieders kans maximaal te vrijwaren. Doch als iemand een betere suggestie heeft, zijn we daar heel dankbaar voor.

Ook interessant

Algemeen nieuws

De Pagadder van april 2024 is verschenen

Algemeen nieuws

Het jaaroverzicht 2023 (nog) eens bekijken?

Algemeen nieuws

Twintig jaar wandelen